Antena Căutare

Pericol la robinet! Apă cu E.coli în spital, la un pas să îmbolnăvească pacienții și medicii

Situaţie revoltătoare la Spitalul de Urgenţă Vaslui. Pacienţii sunt în pericol să se aleagă cu o boală în plus, pentru că apa de la chiuvete a fost contaminată cu periculoasa bacterie E.coli. Chiar şi angajaţii spitalului au fost la un pas să se îmbolnăvească.

Situaţie revoltătoare la Spitalul de Urgenţă Vaslui. Pacienţii sunt în pericol să se aleagă cu o boală în plus, pentru că apa de la chiuvete a fost contaminată cu periculoasa bacterie E.coli. Apa contaminată cu E. coli poate cauza vărsături, dureri abdominale şi probleme digestive.

Chiar şi angajaţii spitalului au fost la un pas să se îmbolnăvească. Cu toţii au fost avertizaţi să nu mai bea apă de la robinet, ci doar îmbuteliată. Direcţia de Sănătate Publică a deschis o anchetă.

A fost agitaţie printre pacienţii şi salariaţii celui mai mare spital din judeţul Vaslui, după ce s-a aflat că apa de la robinete este periculoasă.

La Spitalul de Urgenta Vaslui apa de la robinete este infestata cu bacteriei E.coli. Direcţia de Sănătate Publică Vaslui a dispus o serie de măsuri, după ce analizele efectuate pentru verificarea calităţii apei folosite la cea mai mare unitate sanitara din judet, au aratat ca apa pune in pericol sanatatea oamenilor.

Până la remedierea situaţiei, pacienţii şi personalul Spitalului Judeţean Vaslui au primit recomandarea de a nu consuma apă de la robinet. În secţiile din spital şi la intrările în unitatea sanitară au fost afişate anunţuri prin care oamenii erau informaţi cu privire la faptul că apa este infestată cu E.coli.

Cireşele au băgat în spital patru oameni. Atenție la ce fel de fructe cumpărați în această perioadă a anului... Asistentă de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, bătută de o pacientă: ”Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x