Antena Căutare

Pericol uriaş! Au zburat, la propriu, bucăți din asfalt pe Autostrada Soarelui. Imaginile sunt uluitoare!

Angajaţii CNAIR au fost trimişi să repare asfaltul în dreptul kilometrului 20, pe sensul de mers spre Bucureşti. Traficul a fost restricţionat mai bine de 8 ore în zonă.

Angajaţii CNAIR au fost trimişi să repare asfaltul în dreptul kilometrului 20, pe sensul de mers spre Bucureşti, asta după ce au zburat, la propriu, bucăți din asfalt pe Autostrada Soarelui.

Traficul a fost restricţionat mai bine de 8 ore în zonă. La kilometrul 20, pe sensul de mers dinspre Constanţa spre Bucureşti, dalele din beton s-au ridicat îndeajuns cât să puna în pericol şoferii. Pentru a evita o tragedie, drumarii au intervenit imediat. Iar traficul a fost deviat.

"Dalele s-au ridicat şi a apărut o denivelare pe această distanţă de 2 metri şi lăţime de 7 metri, am îndepărtat stratul de beton, de ciment, am turnat după aceea un strat de stabilizant şi apoi turnăm un strat de mixtură asfaltică pentru ca să nu mai avem probleme din cauza dilatării betonului de ciment să se producă accidente", explică reprezentanții de la Drumuri.

Nu este prima data când apare o astfel de problemă. În aceeaşi zonă, asfaltul s-a ridicat de patru ori în ultimele luni. Şi de fiecare dată s-au făcut cârpeli. Este vorba despre acelaşi tronson pe care reparaţiile au fost amânate în ultimii ani şi pe care se formează tot timpul gropi la îmbinarea plăcilor din beton.

Da, se poate în România! Se caută angajaţi iar salariul este de 14.000 de lei! Nici nu îţi trebuie studii superioare... Rezultate Titularizare 2018. Rezultatele s-au AFIȘAT pe EDU.RO, pentru fiecare județ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x