Antena Căutare

Pericol uriaş la calea ferată! Trei maşini au rămas captive între bariere, în zona Pipera

Trei mașini, la un pas să fie spulberate de tren în zona Pipera. Imaginile arată cum două trenuri trec razant pe lângă şoferii blocaţi la câţiva centrimetri de şine. Zona este semnalizată corespunzător, doar că astăzi, între două trenuri, barierele s-au ridicat pentru câteva secunde, apoi au coborât brusc. Oamenii au intrat în panică şi chiar au încercat să le ridice cu mâinile. 

Trei mașini, la un pas să fie spulberate de tren în zona Pipera. Imaginile arată cum două trenuri trec razant pe lângă şoferii blocaţi la câţiva centrimetri de şine. Zona este semnalizată corespunzător, doar că astăzi, între două trenuri, barierele s-au ridicat pentru câteva secunde, apoi au coborât brusc. Oamenii au intrat în panică şi chiar au încercat să le ridice cu mâinile.

Ora 14 şi 40 de minute. Trecerea la nivel cu calea ferată este oprită. Vine primul tren. În câteva secunde se ridică barierele. Până la capăt. Maşinile încep să traverseze, doar că accesul este blocat, din nou, după doar câteva secunde.

Trei maşini nu reuşesc să traverseze. Una dintre ele rămâne chiar pe şine. Imediat, şoferul găseşte un spaţiu aparent sigur.

Martorii ies din maşini să-i ajute pe cei rămaşi lângă şine. Un şofer chiar încearcă să ridice o barieră cu mâinile. Cele trei maşini sunt la doar câţiva centimetri de linia ferată. Dar oamenii nu coboară din autoturisme.

De data asta au scăpat. Ca să înţeleagă ce s-a întâmplat reporterii de la Observator au cerut un punct de vedere la CFR infrastructură.

"Şoferii respectivi nu au respectat prevederile Codului Rutier şi au traversat în timp ce barierele erau în mişcare şi culoarea roşie în funcţie. Conducătorul auto poate traversa calea ferată doar dacă barierele sunt ridicate şi semnalele roşii nu mai funcţionează", a fost răspunsul CFR.

Tragedie în Harghita! Un adolescent a murit după ce a fost lovit de un tren în zona pasajului feroviar din oraşul Gheorg... Tragedie în Neamţ: O persoană a murit după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit frontal - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x