Căutare Live

Pericol uriaș! Autoritățile sunt în stare de alertă! Un urs aleargă prin orașul Brașov

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis un mesaj prin sistemul RO-Alert pentru a avertiza populația cu privire la pericolul de care trebuie să se ferească în perioada următoare.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis un mesaj prin sistemul RO-Alert pentru a avertiza populația cu privire la pericolul de care trebuie să se ferească în perioada următoare.

Un martor a pus imediat mâna pe telefon și a filmat momentul în care un urs a început să alerge speriat prin orașul Brașov. Mai multe persoane au semnalat incidentul la 112 și autoritățile au intrat imediat în stare de alertă, luând astfel primele măsuri.

Un echipaj SMURD deja s-a deplasat la fața locului, pentru a putea interveni cât mai rapid în cazul producerii unei tragedii.

Oamenii au fost anunțați prin sistemul RO-Alert să stea departe de zona în care se află ursul. Ceea ce este cu adevărat îngrijorător este faptul că animalul se află într-o zonă aglomerată, chiar lângă un mall.

Urmărește clipul video de mai sus din materialul celor de la Antena 3 ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Este oficial! Reprezentanții Metrorex au anunțat că va apărea o nouă stație de metrou. Iată în ce zonă și când va fi gat...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri