Antena Căutare

Pericol uriaș pentru șoferi! Ce se întâmplă pe drumuri în perioada următoare

Pericol uriaș pentru șoferii din România! Autoritățile sunt în stare de alertă după ce o problemă destul de gravă pune viețile oamenilor în pericol!

Pericol uriaș pentru șoferii din România! Autoritățile sunt în stare de alertă după ce o problemă destul de gravă pune viețile oamenilor în pericol!

După ninsorile şi ploile abundente,din ultimele zile, apar şi problemele. Un drum comunal din Vâlcea, care face legătura între două localităţi, s-a surpat. Oamenii nu mai pot trece pe acolo decât pe jos şi cu eforturi. Autorităţile au început să lucreze la un drum adiacent până la repararea celui distrus, dar durează.

Un bloc de pâmânt de 50 de metri lungime s-a prăbuşit cu totul. S-a întâmplat pe drumul comunal 137, care leagă comunele Slătioara şi Văideeni. Cei care nu vor să ocolească riscă şi merg pe terenul instabil, cu tot cu bagaje.

Surparea a afectat şi structura de rezistenţă a unei case. O femeie de 85 de ani împreună cu fiul ei locuiau acolo. Oamenii au fost însă evacuaţi iar acum sunt cazaţi într-un fost sediu al unei poşte. Viceprimarul din Slătioara spune că s-au luat măsuri de urgenţă.

Perimetrul surpat va rămâne în monitorizare, iar autorităţile locale vor evalua pagubele şi vor cere sprijin de la guvern. Aproape 150 de oameni sunt afectaţi de ruperea şoselei.

Și nu ar fi singurul loc din România în care și-au făcut apariția gropile!

Supermarketurile ar putea să fie închise în București, în weekend! Ce se află în spatele acestei propuneri... Epidemie de rujeolă în România. Câte decese s-au înregistrat până acum?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x