Pericol uriaș pentru șoferi! Ce se întâmplă pe drumuri în perioada următoare

Pericol uriaș pentru șoferii din România! Autoritățile sunt în stare de alertă după ce o problemă destul de gravă pune viețile oamenilor în pericol!

Pericol uriaș pentru șoferii din România! Autoritățile sunt în stare de alertă după ce o problemă destul de gravă pune viețile oamenilor în pericol!

După ninsorile şi ploile abundente,din ultimele zile, apar şi problemele. Un drum comunal din Vâlcea, care face legătura între două localităţi, s-a surpat. Oamenii nu mai pot trece pe acolo decât pe jos şi cu eforturi. Autorităţile au început să lucreze la un drum adiacent până la repararea celui distrus, dar durează.

Un bloc de pâmânt de 50 de metri lungime s-a prăbuşit cu totul. S-a întâmplat pe drumul comunal 137, care leagă comunele Slătioara şi Văideeni. Cei care nu vor să ocolească riscă şi merg pe terenul instabil, cu tot cu bagaje.

Surparea a afectat şi structura de rezistenţă a unei case. O femeie de 85 de ani împreună cu fiul ei locuiau acolo. Oamenii au fost însă evacuaţi iar acum sunt cazaţi într-un fost sediu al unei poşte. Viceprimarul din Slătioara spune că s-au luat măsuri de urgenţă.

Perimetrul surpat va rămâne în monitorizare, iar autorităţile locale vor evalua pagubele şi vor cere sprijin de la guvern. Aproape 150 de oameni sunt afectaţi de ruperea şoselei.

Și nu ar fi singurul loc din România în care și-au făcut apariția gropile!

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri