Antena Căutare

Pericolele din Centrul Vechi al Capitalei! Multe cladiri se pot prabusi in orice clipa

Centrul Vechi este, de departe, cea mai iubita, cea mai cunoscuta si cea mai aglomerata zona a Capitalei. E suficient sa ridici ochii, insa, si te ingrozesti. Fatadele cladirilor si balcoanele stau sa cada.

O cafenea in stanga, un pub in dreapta. Centrul Bucurestiului este un loc pitoresc pentru cei care ii calca stradutele intaia data.

Multe dintre cladirile de pe Lipscani, Selari sau Blanari au primit, in ultimii ani, o noua fata. Dar nu intotdeauna lucrarile de reamenajare au fost dublate si de consolidari. Chiar si asa, vara, terasele sunt pline indiferent de ora.

Centrul Vechi este si centrul de atractie al Capitalei. De dimineata, vin aici cei care vor sa bea o cafea, seara, cluburile si barurile sunt punctele de atractie. Nici turistii, nici bucurestenii care vin aici, nu se gandesc insa ca sunt clipa de clipa la un pas de a-si incheia plimbarea, la spital.

"Acum suntem in curs de a demara partea executiva a lucrarilor pentru ca proiectele sunt facute", a declarat primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Intre timp, proprietarii teraselor isi vad de treaba nestingheriti si se roaga ca paharul de suc sau cana de cafea sa nu vina cu o garnitura de moloz.

FOTO: Intact images

Adrian Nastase se afla inca internat in Spitalul Penitenciarului Jilava... "CARD", cuvantul dracului! Afla de ce a fost scos de pe cardurile de sanatate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x