Pericolul din toaletele publice! Ce a pățit un bărbat este de-a dreptul terifiant

 

Un bărbat ghinionist a fost muşcat de penis de două ori într-un an de un paianjen uriaș în timp ce se afla într-o toaletă publică!

Bărbatul în vârstă de 21 de ani utiliza o toaletă publică din Syndey, când a simţit o înţepătură care îi era familiară din cauza unui incident anterior. În aprilie, Jordan a fost tratat după ce un păianjen cu spate roşu l-a muşcat tot de penis în timp ce utiliza o toaletă publică. 

,,După primul incident nu am mai vrut să folosesc o toaletă publică vreodată,'' a declarat acesta pentru BBC.

,,Însă în aceea zi toaletele au fost curăţate, m-am gândit că o pot utiliza  M-am uitat sub ambele capace de veceu şi apoi m-am aşezat. Următorul lucru pe care l-am simţit a fost o durere insuportabilă,'' a adăugat el.

Muşcătura paianjenului cu spate roşu este veninoasă, provocând dureri puternice, transpraţie şi ameţeală. Ca specie, păianjenul cu spate negru este apropiat de văduva neagră, însă păianjenii cu spatele roşu se diferenţiază prin dunga roşie de pe spate.

Bărbatul nu a fost mușcat de niciuna din specile menționate, dar a avut câteva luni de suferit în uma incidentuluifacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI