Antena Căutare

Pericolul din toaletele publice! Un bărbat a trăit spaima vieții lui, a fost nevoie de medici

Un bărbat ghinionist a fost muşcat zona intimă de două ori într-un an de un paianjen uriaș în timp ce se afla într-o toaletă publică!

Bărbatul în vârstă de 21 de ani utiliza o toaletă publică din Syndey, când a simţit o înţepătură care îi era familiară din cauza unui incident anterior. În aprilie, Jordan a fost tratat după ce un păianjen cu spate roşu l-a muşcat tot de penis în timp ce utiliza o toaletă publică.

,,După primul incident nu am mai vrut să folosesc o toaletă publică vreodată,'' a declarat acesta pentru BBC.

,,Însă în aceea zi toaletele au fost curăţate, m-am gândit că o pot utiliza M-am uitat sub ambele capace de veceu şi apoi m-am aşezat. Următorul lucru pe care l-am simţit a fost o durere insuportabilă,'' a adăugat el.

Muşcătura paianjenului cu spate roşu este veninoasă, provocând dureri puternice, transpraţie şi ameţeală. Ca specie, păianjenul cu spate negru este apropiat de văduva neagră, însă păianjenii cu spatele roşu se diferenţiază prin dunga roşie de pe spate.

Bărbatul nu a fost mușcat de niciuna din specile menționate, dar a avut câteva luni de suferit în uma incidentului

Veste bună pentru românii care vor să plece în Grecia! A avut loc schimbarea! Nu vor mai sta la cozi interminabile... FOTO | Explozie la Mănăstirea Sihăstria Rarăului. Cinci persoane au fost rănite de cioburile care au zburat...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x