Antena Căutare

Pericolul DISPARIȚIEI omenirii este din ce în ce mai mare! SEMNUL care a apărut după MILIOANE DE ANI!

Un mesaj oficial, venit de la nivel înalt, oferă o realitate crudă a prezentului în care se află omenirea. Care, din multiple motive, se află într-un pericol iminent

Un mesaj oficial, venit de la nivel înalt, oferă o realitate crudă a prezentului în care se află omenirea. Care, din multiple motive, se află într-un pericol iminent.

Încălzirea globală este unul dintre motive. Iar concentrația de dioxid de carbon (CO2) din atmosferă, considerată responsabilă pentru fenomenul de încălzire globală, a atins un nivel record în 2016.

Averitsmentul vine de la Organizația Meteorologică Mondială (OMM), care a tras un semnal de alarmă în privința "unei creșteri periculoase a temperaturii" de pe Terra, informează AFP.

"Ultima dată când Terra a cunoscut o concentrație de CO2 comparabilă s-a întâmplat cu 3-5 milioane de ani în urmă: temperatura era cu 2-3 grade Celsius mai ridicată și nivelul mării era mai mare cu 10-20 de metri în raport cu nivelul actual", din cauza topirii calotelor glaciare, a reamintit OMM, o agenție din cadrul ONU, în buletinul ei anual despre gazele cu efect de seră, menționează Agerpres.

Pe pârtia din Azuga e deja distracție de zile mari! Turiștii au avut parte de o surpriză uriașă... Spectacol cumplit la un botez! Preotul i-a șocat pe credincioșii din Brăila chiar în timpul slujbei! Momentul a fost fil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x