Căutare Live

Personaje istorice din toate timpurile iau la roast vedetele la „România, Râzi cu ROaST!”, pe 1 decembrie, de la 16:00, la Antena1

Pe 1 decembrie 2021, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului.

Personaje istorice din toate timpurile iau la roast vedetele la „România, Râzi cu ROaST!”, pe 1 decembrie, de la 16:00, la Antena1

Antena 1

Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, cu momente savuroase, într-o ediţie specială de roast, difuzată de ziua României, de la ora 16:00, la Antena 1.

Personaje istorice din toate timpurile iau la roast vedetele la „România, Râzi cu ROaST!”

Edițiile speciale de sărbătoare continuă pe 1 decembrie 2021, de Ziua Națională a României, de la ora 16.00, la Antena 1 într-o ediție cu totul specială „România, Râzi cu RoaST!”. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, dar şi alte vedete din România vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

Dacă până acum au primit fără să crâcnească replicile acide ale unor personalități contemporane din diferite domenii, de Ziua Națională a României, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la roast chiar și de mari domnitori, artiști sau scriitori ai țării.

Doina Teodoru o va personifica pe Regina Maria, în timp conducătorii Burebista, Mihai Viteazul şi Nicolae Ceauşescu vor fi reprezentaţi de Marcelo Cobzariu, Nicodim Ungureanu şi, respectiv, Angelo Popescu.

Ramona Olaru o va aduce pe Mitza Biciclista pe scena „România, Râzi cu RoaST!”, în vreme ce Gabi Costin va fi Ion Creangă, iar Andreas Petrescu va îmbrăca hainele lui George Enescu.

Cum vor primi juraţii iUmor remarcile invitaţilor speciali ai zilei, telespectatorii vor putea afla urmărind „România, Râzi cu RoaST!”, pe 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1.

Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie... (P) 5 locuri de muncă în București, unde te poți angaja fără experiență...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri