Antena Căutare

Personal medical din Gorj trimis să recolteze probe pentru coronavirus în haine de șantier: 'Nu avem alte echipamente, nu ne-au instruit!"

După ce primul caz de coronavirus din România a fost confirmat în județul Gorj, autoritățile s-au mobilizat pentru o anchetă epidemiologică. Toți cei care au intrat direct sau indirect în contact cu bărbatul e 25 de ani, bolnav de Covid-19, trebuie să se supună indicațiilor impuse de personalul medical. În acest context, un angajat al Ambulanței Gorj a făcut dezvăluiri.

Personal medical din Gorj trimis să recolteze probe pentru coronavirus în haine de șantier: 'Nu avem alte echipamente, nu ne-au instruit!"
Echipament de protecție | Facebook/ Marin Popescu

Marin Popescu este angajat al Serviciului de Ambulanță Gorj și a scris într-o postare pe Facebook, că imediat după confirmarea primului român infectat cu coronavirus, echipajele de urgență ale SAJ au fost trimise să recolteze probe biologice.

Citește și: Primele informații despre stare de sănătate a românului infectat cu coronavirus! Bărbatul din Gorj a ajuns la Institutul ”Matei Balş” din Capitală

"Primul caz de coronavirus a fost confirmat în Gorj. Între timp, încep să se facă presiuni pe echipajele de urgență ale SAJ aflate în această tură să meargă să recolteze probe biologice de la suspecți infectați.

Nu am fost instruiți, nu este atributul nostru să facem așa ceva, nu avem echipamente de protecție. Suntem trimiși să recoltăm cu următoarele costume de protecție", a scris Marin Popescu pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pacientul cu coronavirus este internat la Institutul ”Matei Balş”, izolat, şi în continuare fără simptome/ Ministerul Să... Monica Pop, anunț important despre românul infectat cu coronavirus: „Este purtător, nu bolnav! Dacă n-are boala, ce să t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x