Antena Căutare

Peste 1.000 de oameni participa la o spirala MISA in Capitala

Peste 1.000 de persoane participa la o „spirala” organizata de MISA pe un camp de la marginea sectorului 5, din Bucuresti. Actiuni similare au loc in mai multe orase din tara.

Yoghinii din Miscarea pentru Integrare Spirituala in Absolut (MISA), s-au adunat la ora 10.00 pe un camp din zona Ferentari. Potrivit Mediafax, la eveniment participa si multi oameni din afara Capitalei. Tuturor li s-a recomandat ca pana in ziua „spiralei” din Bucuresti si pana la incheierea ei sa nu manance nimic si sa bea doar apa.

Yoghinii au angajat o firma de paza pentru a se asigura ca nimeni nu ii intrerupe in timpul meditatiei. Membrii MISA au intrat in sirurile zodiacale si au format spirala si urmeaza sa incheie evenimentul cu o ruga colectiva.

Actiunea care se desfasoara in Bucuresti are ca scop ajutarea la depasirea "starii grave in care se afla la ora actuala umanitatea si planeta Pamant". Apelul pentru participarea la eveniment a fost lansat la inceputul saptamanii, inclusiv printr-un mesaj de la liderul MISA, Gregorian Bivolaru.

Foto: Intact Images

Razie printre taximetristii bucuresteni... Circul le-a dat viata inapoi. Zeci de tineri traiesc in strada, dar ii fac pe altii sa zambeasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x