Antena Căutare

Peste 100 de bacnote false au fost găsite în Odorheiu Secuiesc. Bărbatul le-a comandat online și le vindea altor oameni

În urma unei percheziții domiciliare desfășurate în Odorheiu Secuiesc au fost descoperite peste 100 de bacnote contrafăcute în euro și dolari, fiind scoade din circulație de către polițiști.

În urma unei percheziții domiciliare desfășurate în Odorheiu Secuiesc au fost descoperite peste 100 de bacnote contrafăcute în euro și dolari, fiind scoade din circulație de către polițiști.

În cursul zilei de joi, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Harghita, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, au efectuat mai multe investigaţii pe linie de falsificare de monede, dar şi o percheziţie domiciliară, în municipiul Odorheiu Secuiesc, în urma căreia au fost descoperite şi scoase din circulaţie 116 bancnote contrafăcute (respectiv 3 bancnote de 50 de euro, 13 de 100 de euro, 13 bancnote de 200 de euro şi 87 bancnote de 100 de dolari).

În urma cercetărilor polițiștilor, un bărbat în vârstă de 46 de ani ar fi comandat de pe un site online mai multe bacnote false pe care, ulterior, le-a vândut altor oameni. Bărbatul a fost reținut de către poliție pentru 24 de ore și va fi prezentat Judecătoriei Odorheiu Secuiesc, cu propunere de arestare preventivă.

"Astfel, în cursul lunii iunie, i-ar fi oferit unui bărbat, de 32 de ani, mai multe bancnote în euro contrafăcute, iar una dintre acestea i-ar fi fost oferită unui tânăr de 21 de ani. Tânărul ar fi încercat, luna trecută, să o plaseze angajatului unei benzinării, însă acesta a observat că este contrafăcută şi a sesizat poliţia", se precizează în comunicatul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Prima tabără gratuită pentru copiii cu probleme de greutate este organizată de Kaufland și o platformă de sănătate... Ecaterina Andronescu, ironizată printr-o melodie lansată de un grup de elevi! Cum se apără ministrul Educației - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x