Antena Căutare

Peste 100 de elevi vor învăța tehnici de autoapărare și de supraviețuire într-o tabară militară din Bistrița

Cea de-a șaptea ediție a Taberei naţionale militare de vară din staţiunea Sângeorz-Băi, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Bistriţa-Năsăud, în perioada 3-9 august așteaptă peste 100 de elevi din șapte județe și din municipiul București.

Cea de-a șaptea ediție a Taberei naţionale militare de vară din staţiunea Sângeorz-Băi, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Bistriţa-Năsăud, în perioada 3-9 august așteaptă peste 100 de elevi din șapte județe și din municipiul București.

Elevii vor învăța tehnici de autoapărare, tir sportiv dar și cum să supraviețuiască în condiții de izolare. Dintre cei o sută de elevi, peste 40 de persoane sunt de sex feminin.

Cei 100 de participanți sunt din judeţele Olt, Dolj, Ilfov, Iaşi, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud şi din municipiul Bucureşti, cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani.

Elevii vor fi duși în vizită la o stână-popas situată în munții Rodnei, la altitudinea de 1.600 de metri, unde vor putea degusta produse alimentare eco.

Tabăra este organizată în colaborare cu Garnizoana Bistriţa şi CS Karate Bistriţa. Costurile sunt suportate de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Afacerist italian care a cunoscut-o bine pe fiica lui Gheorghe Dincă: „Mi-a spus că îmi poate procura fete pentru distra... Argeş: O autoutilitară a lovit un cortegiu funerar, două persoane având nevoie de îngrijirile medicilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x