Antena Căutare

Peste 100 de doamne si domnisoare au participat la concursul lansat de Antena 1, "Cenusareasa-Like My Shoes"

Peste 100 de doamne si domnisoare au participat la concursul lansat la sfarsitul lunii decembrie de Antena 1, "Cenusareasa-Like My Shoes"

Concursul a fost initiat odata cu difuzarea in premiera a celor mai noi povesti din seria "Cenusareasa" din "Minunata lume Disney".

Participantele la concurs au urcat pe site-ul cenusareasa.antena1.ro o fotografie cu ele purtand pantofii cei mai frumosi iar premiul a fost pe masura: o pereche de conduri creati de Mihai Albu. Designerul a prezentat, astazi, "trofeul" pentru castigatoarea competitiei. "Am selectat din cele peste 100 de fotografii trimise de telespectatoare si am ales-o pe aceea pe care am crezut ca or sa o impresioneze pantofii conceputi si creati de mine. Pantofii fac parte din colectia de sezon si reprezinta o lucrare arhitecturala", a afirmat Mihai Albu.

In plus, designerul a vorbit si despre realizarile sale in anul ce tocmai s-a incheiat. Printre acestea se numara si aparitia in "Enciclopedia Pantofilor", editata in S.U.A., in care au fost selectati 26 de "arhitecti de pantofi" din lume.

UPDATE! Un proiect ce poate deveni realitate: Statiune de lux in Delta Dunarii... UPDATE! Final fericit: Eleva care a cazut de la etajul trei al unei vile din Busteni, in stare stabila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x