Antena Căutare

Peste 100 de masini de lux confiscate de stat, facute cadou de Guvern pentru primariile PDL din Cluj

Masinile confiscate de stat prin executarea silita a unor firme si persoane fizice, in contul obligatiilor bugetare neachitate, si transferate la Guvern pentru a fi distribuite in teritoriu au fost date gratuit, in ultimii doi ani, in principal catre primariile PDL, cele mai multe din judetul Cluj, informeaza Mediafax.

In total, in 2010 si 2011, Guvernul a livrat gratuit catre anumite primarii, unitati de cult si autoritati centrale 138 autoturisme, inclusiv Jeep-uri, tip Nissan, Ford, Mercedes, Audi, Hyundai, Pontiac, Chrysler, BMW, Volkswagen, Fiat, Opel, Peugeot, Toyota, Citroen si, in foarte rare cazuri, Dacia.

Alte astfel de autoturisme au fost date, tot gratuit, pentru 15 manastiri, parohii si biserici, precum si pentru parcul auto propriu al unor ministere, al Consiliului Superior al Magistraturii, al Garzii Nationale de Mediu, al Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni, al Oficiului Roman pentru Adoptii, al Agentiei Nationale pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit.


Modul de repartizare este stabilit de o comisie interministeriala care functioneaza pe langa Secretariatul General al Guvernului, constituita prin decizie a primului-ministru si formata din reprezentanti ai Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Finantelor, Ministerului Economiei, Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului Apararii, Ministerului Justitiei, Ministerului Transporturilor si Cancelariei Primului-Ministru.

Zeci de oameni din Sectorul 2 al Capitalei au protesat in urma penelor frecvente de curent... Galati: Un tanar imobilizat intr-un carucior a iesit la deszpezire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x