Live acumiUmor
Prime Time 20:50Observator Special

Ghinion de Anul Nou! Peste 100 de turişti români care urmau să petreacă Revelionul în Dubai au făcut cale întoarsă

Au plătit mii de euro ca să-şi petreacă Revelionul în Dubai, dar vor întâmpina noul an pe un aeroport! Este coşmarul trăit de peste 100 de turişti români, după ce avionul care trebuia să-i ducă încă de ieri în vacanţă a făcut cale întoarsă, pe Aeroportul Otopeni.

Cu bagajele făcute şi speranţele distruse, în prag de Revelion, peste 100 de români aşteaptă în aeroportul Henri Coandă să decoleze spre Dubai. Visau să întâmpine acolo noul an şi ar fi trebuit să ajungă încă de ieri. Însă, la câteva minute după decolare, au apărut primele probleme.

Turiştii au fost debarcaţi din avion. Compania aeriană a anulat zborul şi le-a oferit pasagerilor apă, mâncare şi locuri de cazare peste noapte. Cursa Fly Dubai a fost în cele din urmă reprogramată pentru astăzi la prânz. Doar că, întorşi la aeroport, oamenii au aflat că vor zbura cu aceeaşi aeronavă retrasă ieri din cauza problemelor tehnice.

Avionul va ateriza în Dubai cu doar câteva minute înainte de miezul nopţii. Un Revelion ratat, spun cei mai mulţi pasageri. Unii au ales să renunţe la călătorie şi să depună plângere împotriva companiei aeriene.

Reprezentanţii Fly Dubai nu au putut fi contacţi până la această oră

Recomandari