Antena Căutare

Peste 1.500 de jandarmi asigură ordinea şi siguranţa publică la manifestările de Ziua Unirii Principatelor Române

Peste 1.500 de jandarmi asigură, vineri, ordinea şi siguranţa publică la manifestările organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, la acestea fiind aşteptate să participe peste 70.000 de persoane.

Potrivit Jandarmeriei Române, vineri, de Ziua Unirii Principatelor Române, la nivel naţional, peste 1.500 de jandarmi vor fi prezenţi în zonele de desfăşurare a celor 89 de evenimente cultural-artistice, religioase, ceremonii şi parade militare dedicate acestei sărbători, la care organizatorii estimează prezenţa a peste 70.000 de persoane.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestărilor, Jandarmeria Română le recomandă participanţilor să respecte indicaţiile organizatorilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură; să solicite sprijinul forţelor de ordine prezente în zonă sau prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială; să supravegheze cu atenţie copiii.

Sursa : news.ro

Un nou incident violent în Capitală. Doi șoferi s-au luat la bătaie într-o intersecție... Răzbunare în stil mafiot la Reșița. Momentul în care mașina unui fost polițist a fost incendiată la comandă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x