Peste 189.390 persoane, cetăţeni români şi străini, au trecut frontiera în ultimele 24 de ore

Peste 189.390 persoane, cetăţeni români şi străini au trecut frontiera în ultimele 24 de ore, conform Poliţiei de Frontieră.

”În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 189.390 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care aproximativ 82.250 pe sensul de intrare şi 107.140 pe cel de ieşire din ţară şi peste 40.000 mijloace de transport, dintre care aproximativ 17.000 pe sensul de intrare şi 23.000 pe sensul de ieşire din ţară”, anunţă Poliţia de Frontieră.

Informaţii privind timpul de aşteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere se găsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa . Această aplicaţie on-line prezintă o valoare medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere ale frontierei pentru anumite intervale de timp.

În zonele de competenţă - punctele de trecere şi “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat:

29 fapte ilegale (19 infracţiuni şi 10 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini; au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 627.800 lei; valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 20.200 lei. nu s-a permis intrarea în ţară a 21 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 23 cetăţeni români din diferite motive legale.

Sursa : news.ro

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri