Antena Căutare

Peste 200 de bătrâni din Galaţi s-au călcat în picioare pentru un loc la Revelionul Pensionarilor

Peste 200 de bătrâni din Galaţi s-au călcat în picioare în această dimineaţă pentru un loc la Revelionul Pensionarilor. Asta deşi erau locuri pentru toată lumea, pentru că primăria a pus în vânzare peste o mie de bilete.

Peste 200 de bătrâni din Galaţi s-au călcat în picioare în această dimineaţă pentru un loc la Revelionul Pensionarilor. Asta deşi erau locuri pentru toată lumea, pentru că primăria a pus în vânzare peste o mie de bilete.

Oamenii s-au aşezat însă la coadă în miez de noapte, cu şase ore înainte de deschiderea ghişeului. Seniorii au vrut să-şi asigure locul la masa de sărbătoare, mai ales că anul acesta petrecerea se anunţă fastuoasă, cu muzică live şi mâncare pe săturate.

Aproape două sute de oameni au stat de la ora două dimineaţa în faţa Teatrului Naţional de Operă din Galaţi. Iniţial s-au făcut liste, însă la deschiderea ghişeului, ordinea n-a mai contat.

Primăria a anunţat că are disponibile aproape 1200 de bilete pentru Revelionul Pensionarilor, la preţul de 80 de lei. În haosul creat, o doamnă care insista să fie respectată lista de prezenţă a fost bruscată de toţi ceilalţi pensionari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când au obţinut ce şi-au dorit, seniorii au uitat imediat orele de aşteptare în frig.Revelionul Pensionarilor va fi organizat în acest an pe patinoarul artificial din oraş.

Petrecerea la trecerea dintre ani se anunță una fastuoasă, cu spectacol artistic la care şi-au anunţat prezenţa mai multe formaţii muzicale și un meniu tradițional deosebit.

Mădălina, fata de 16 ani din Bacău care a murit alături de iubitul ei, în mașina lui, a trăit o dramă imensă în familie!... Dovezile ascunse din cazul Caracal! Ce l-au pus anchetatorii să facă pe iubitul Luizei Melencu: „M-au întrebat tot!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x