Antena Căutare

Peste 2000 de copii vor avea de Crăciun jucării noi

Orașul cu Chef de Viață a găzduit și anul acesta, pentru a 5-a oară, mult așteptata ediție a evenimentului “Bucurie cu o Jucărie” organizat de BGS.

Peste 2000 de copii vor avea de Crăciun jucării noi Galerie
Berăria H

În pragul sărbătorilor de Crăciun peste 2.500 de persoane au participat, în cadrul Berăriei H, la tradiționalul eveniment caritabil ”Bucurie cu o Jucărie”. Biletul de intrare a fost atipic pentru un eveniment. Accesul se face pe baza unei jucării care urmează să fie donată de BGS copiilor defavorizați.

Cei prezenți s-au bucurat pentru ocazia de a face o faptă bună, dar și de atmosfera creată de artiști cunoscuți și îndrăgiți care au urcat pe scena Berăriei H și alături de care au petrecut până dimineață.

Pe scenă au urcat Subcarpați, Macanache și Jurjak iar MC-ul evenimentului a fost George Vintilă.

În seara evenimentului, în mai puțin de 4 ore, s-au adunat peste 3.000 de jucării pentru micuți. Jucăriile vor ajunge în centrele de plasament din 10 județe.

Peste 2000 de copii vor avea de Crăciun jucării noi

Întrând deja în spiritul sărbătorilor, mulți dintre cei prezenți la eveniment au fost bucuroși să ne împărtășească părerile lor despre astfel de acțiuni umanitare:

“Este o adevărată onoare pentru mine să fiu present aici, alături de atât de mulți oameni dornici să schimbe Crăciunul unor copii. Vă spun că m-am implicat activ și chiar am căutat cele mai frumoase jucării. Este al treilea an consecutive în care sunt prezent aici, în Orașul cu Chef de Viață și sunt bucuros să găsesc aceeași energie pozitivă și voie bună.”- Mihai Cornite

“Mă uit în jurul meu și nu pot decât să mă bucur văzând cât de mulți suntem prezenți la acest eveniment. Cred cu tărie faptul că împreună putem aduce schimbarea și că stă în puterea noastră să oferim. Astăzi, cu acordul fiicei mele, am ales cele mai frumoase trei jucării din colecția ei și le dăruim cu inima deschisă.” - Irina Mansolescu

Peste 2000 de copii vor avea de Crăciun jucării noi

O tânără de 20 de ani a murit subit, la scurt timp după ce a născut. Medicii i-au salvat copilul ... Cadou de Crăciun pentru o fetiță de cinci ani din Dolj – Inima Denisei este în sfârșit sănătoasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x