Antena Căutare

Situație dramatică într-un județ din România. Peste 250 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus 

Situație dramatică la Botoșani, unde mai bine de 250 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus, anunță Centrul Județean de Comunicare. 

Situație dramatică într-un județ din România. Peste 250 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus 
Situație dramatică într-un județ din România. Peste 250 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus

Potrivit HotNews, din totalul celor 251 de angajaţi din sectorul medical diagnosticaţi cu noul coronavirus 30 sunt medici, iar 124 sunt asistenţi medicali. Alţi 67 lucrează ca infirmieri, iar 30 ca personal auxiliar.

Personalul medical care a contactat COVID-19 lucrează în Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati", Spitalul Municipal Dorohoi, Spitalul de Recuperare "Sfântul Gheorghe" Botoşani, Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dar şi într-un centru privat de dializă.

Ultimă oră! Scade numărul infecțiilor de coronavirus în România. Sunt 15.778 de cazuri de COVID-19 și 981 de morți

Până în prezent, 159 de persoane din totalul celor îmbolnăvite au fost declarate vindecate. Două cadre medicale, un medic şi o asistentă medicală, au decedat.

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în România

Numărul de cazuri noi raportate de Grupul de Comunicare Strategică în județul Suceava a crescut din nou. În informarea transmisă marți, la ora 13.00, în județul Suceava sunt raportate 3.283 de cazuri.

Cea mai mare minciună cu privire la COVID-19, dezvăluită! Serviciile secrete germane, raport nimicitor pentru OMS: „Au ascuns tot!”

Până astăzi, 12 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 15.778 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.685 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 991 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din țară, au decedat. La Terapie Intensivă, în acest moment, sunt internați 255 de pacienți.

Alertă! Tot mai multe infectări cu Covid-19 printre angajații de la metrou. Metrorex: Contactele directe, în izolare la ... Marcel Vela, precizări despre sancțiunile aplicate celor care ies fără mască după 15 mai: "Se poate ajunge la dosar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x