Peste 30 de unităţi de învăţământ, închise parţial sau total din cauza gripei şi a virozelor respiratorii

Un număr 29 de unităţi de învăţământ au fost închise parţial şi alte trei - complet, luni, din cauza gripei şi a virozelor respiratorii, urmând ca orele să fie recuperate.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, cursurile au fost suspendate, total sau parţial, în peste 30 de unităţi de învăţământ, din cauza numărului mare de îmbolnăviri. Cea mai afectată localitate este municipiul Bucureşti, unde 23 de unităţi de învăţământ au fost închise parţial, luni. În judeţul Iaşi sunt două unităţi de învăţământ închise parţial, în timp ce câte o unitate de învăţământ şi-a suspendat parţial cursurile în judeţele Cluj, Ilfov, Olt şi Sibiu. În judeţul Argeş o şcoală gimnazială din Piteşti este închisă complet,atât luni cât ţi marţi. Tot luni, şi-au mai suspendat complet cursurile unităţi de învăţământ din judeţele Giurgiu şi Neamţ. În urma deciziei de închidere a şcolilor, 3.466 de elevi sunt afectaţi, dar acest lucru nu înseamnă că sunt bolnavi, precizează Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri