Antena Căutare

Peste 5.000 de oameni la Patriarhie, in prima zi a sarbatorilor de Sfantul Dimitrie

Mii de oameni din toate colturile tarii au venit sa se roage la moastele a patru sfinti, la Patriarhie. Cele mai multe rugi sunt intreptate catre Sfantul Nectarie, vindecator de boli. Moastele lui au fost aduse pentru prima data in Romania.

Peste 5.000 de oameni la Patriarhie, in prima zi a sarbatorilor de Sfantul Dimitrie
| Intact Images

Sunt oameni care cred ca doar din Cer ar mai putea sa le vina ajutorul. Ating sfintele Moaste cu speranta ca tot ce nu merge in viata lor s-ar putea indrepta daca se roaga asa cum trebuie. Batrani, copii, bogati, saraci. Cu totii au stat la rand ore in sir ca sa ajunga la racla cu sfintele moaste.

Acolo unde sunt credinciosii, sunt si profitori. 50 de comercianti ambulanti au fost sanctionati, iar mai multi hoti au fost saltati de politie. Au fost prinsi in flagrant mi multi copii care furau obiecte bisericesti.

Moastele Sfantul Nectarie vindecatorul de boli, se afla pentru prima data in Romania si vor ramane aici pana marti. E cunoscut ca un facator de minuni, mai precis un vindecator de boli. Moastele Sfantului Nectarie sunt expuse, aproape tot anul, la manastirea pe care a intemeiat-o in Eghina. Mana sa stanga a fost dusa la Muntele Athos. Parti din moastele Sfantului se mai gasesc si in 20 de asezaminte din Romania.

Un diplomat rus, cercetat de autoritatile romane dupa ce a refuzat sa sufle in alcooltest... O racla cu moastele mai multor sfinti a fost gasita in clopotnita unei biserici din Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x