Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Peste 50 de percheziţii în Bucureşti şi în cinci judeţe, într-un dosar de contrabandă cu tutun

Peste 50 de percheziţii au loc marţi dimineaţă, în Bucureşti şi în judeţele Braşov, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Vâlcea, într-un dosar de contrabandă cu tutun.

”În această dimineaţă, poliţiştii din Braşov efectuează 55 de percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi în 5 judeţe, într-un dosar penal de contrabandă cu produse accizabile. La data de 17 decembrie 2019, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, cu sprijinul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, efectuează 55 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Braşov, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Vâlcea şi în municipiul Bucureşti”, anunţă IGPR.

Din cercetări, a reieşit faptul că, în perioada ianuarie 2018 - decembrie 2019, mai multe persoane ar fi deţinut la domiciliile lor sau în alte locaţii cu destinaţie specială de depozitare, tutun, pe care ulterior l-ar fi comercializat către persoane din toată ţara, deşi cunoşteau faptul că acesta provine din contrabandă.

Alături de poliţişti din cadrul I.P.J. Braşov, în acţiuni sunt angrenaţi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene pe raza cărora se vor desfăşura percheziţiile, Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, precum şi luptători din cadrul S.I.A.S. – I.G.P.R., Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bucureşti şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov.

Sursa : news.ro

Recomandari