Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Peste 500 de angajati ai CNADNR vor fi dati afara

Peste 500 de angajati ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) ar putea ramine fara un loc de munca, din cauza incompetentei sefilor. Oamenii risca sa-si piarda slujbele de la 1 iulie, din cauza unor greseli legate de gestionarea banilor. Directorul general al companiei sustine insa ca reducerile de personal erau prevazute, fara a da explicatii cu privire la decizia luata.

Cert este insa ca 533 de angajati ai Companiei de Drumuri isi vor pierde locul de muca, dupa 1 iulie. Primii vizati de restructurare sunt cei care au fost sanctionati disciplinar in ultimele 12 luni, potrivit notificarii pe care conducerea Companiei Nationale de Drumuri a inaintat-o sindicatelor.
Angajatii care vor reusi sa-si pastreze locul de munca, nu vor scapa insa de reducerile salariale. Oamenilor li se vor taia o serie de sporuri stabilite prin Contractul Colectiv de munca.
Motivele invotate de Compania Nationala de Drumuri, pentru reducerile de personal, sunt greselile legate de politicile salariale si de resurse umane facute in perioada 2007-2008.

Recomandari