Antena Căutare

Peste 5.000 de elevi au învățat cum pot fi localizați cu ajutorul „aplicației 112”. „Reprezintă cel mai facil și la îndemână instrument de localizare a victimelor”

Peste 5.000 de elevi din 40 de județe din țară au participat la lecții deschise susținute de către specialiștii Serviciului de Telecomunicații Speciale ( STS). Cursurile au durat trei săptămâni.

Peste 5.000 de elevi din 40 de județe din țară au participat la lecții deschise susținute de către specialiștii Serviciului de Telecomunicații Speciale ( STS). Cursurile au durat trei săptămâni.

Tinerii au învățat cât este de important ca aplicația 112 să fie instalată pe telefoanele mobile, dar și cum se utilizează corect și responsabil numărul de urgență.

"Aplicaţia 'Apel 112' reprezintă în acest moment cel mai facil şi la îndemână instrument de localizare a victimelor. Până la finalizarea dezvoltării infrastructurii şi implementarea tehnologiei AML, ne dorim ca un număr cât mai mare de cetăţeni să descarce aplicaţia. Am considerat necesară această campanie fiind convinşi că schimbarea de mentalitate se produce în primul rând prin apropierea de tânăra generaţie" , a declarat general Ionel Sorin Bălan, prim-adjunct al directorului STS.

Acțiunea face parte dintr-o amplă campanie de promovare a aplicației dezvoltate de STS, destinată localizării victimelor în caz de urgență. Scopul campaniei este de a familiariza noua generație despre mijloacele prin care se poate cere ajutor în caz de urgență.

Unsprezece cetăţeni turci, între care trei copii, care au trecut din Serbia pentru a ajunge ilegal în vestul Europei, pr... Două incendii de pădure, în judeţul Hunedoara; în total, sunt afectate aproximativ 20 de hectare de pădure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x