Antena Căutare

Peste patru milioane și jumătate de pensionari ar putea primi bonuri de masă. Totul despre noua schimbare

Pe masa Cemerei Deputaților se află un nou proiect de lege prin care pensionarii din România ar putea beneficia de bonuri de masă. Dacă aceștia aprobă legea, iată în ce condiții pot beneficia de noua schimbare.

Peste patru milioane și jumătate de pensionari ar putea primi bonuri de masă. Totul despre noua schimbare
Pensionarii ar putea primi bonuri de masă

În primăvara acestui an, proiectul bonurilor de masă pentru pensionari a fost respins de către Camera Deputaților. Dacă acest proiect va fi aprobat de această dată, peste patru milioane de români ar putea beneficia de această schimbare.

Bonuri de masă pentru pensionari, condiții:

Prima condiție, impusă de acest proiect, este ca pensionarii să renunțe la alte facilități, cum ar fi biletele de tren. Asta ar însemna ca un pensionar care nu folosește bilete de tren șă poate primi contravaloarea acestora în bonuri de masă.

În momentul de față valorea unui bon de masă este de 15,09 lei. Valoarea bonurilor pentru pensionari va fi stabilită prin lege, dacă proiectul legislativ va trece de Camera Deputaților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În acest moment, în evidența Casei Naționale de Pensii Publice, se află 4.537.000 de persoane care ar putea primi tichete de masă.

Citește și:

Lovitură incredibilă pentru pensionari! Noul ministru al Muncii, anunț bombă! Ce se va întâmpla cu pensiile în Guvernul Orban. „Este îngrijorător!”

Legişti - analizele preliminare făcute în cazul celor trei persoane decedate după dezinsecţie şi deratizare într-un bloc... Răsturnare de situație în cazul tragediei de la Timișoara! Ce au arătat primele rezultate ale autopsiilor făcute mamei ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x