Antena Căutare

Peștii primesc astăzi reproșuri. Horoscopul zilei de astăzi, 04 noiembrie

Dragi BERBECI, desi ne aflam la sfarsitul saptamanii, acesta este momentul in care voi demarati o afacere care o sa va aduca intr-un timp scurt beneficii materiale.

Dragi BERBECI, desi ne aflam la sfarsitul saptamanii, acesta este momentul in care voi demarati o afacere care o sa va aduca intr-un timp scurt beneficii materiale.

Primiti o propunere de colaborare la care ati visat de multa vreme, dragi TAURI. Desi sunteti extrem de entuziasmati, ar fi bine sa analizati cu atentie situatia.

GEMENII se afirma pe plan social, in special in urma unor activitati caritabile pe care le promoveaza cu success.

O frumoasa zi de vineri, in care RACII sunt inconjurati de familie si prieteni. Acestia sunt extrem de comunicativi si reusesc sa puna la cale planurile pentru weekendul acesta.

Tot la weekend se gandesc si LEII, care din pacate mai au de terminat o lista lunga de sarcini la locul de munca. Nu ezitati sa cereti ajutorul colegilor.

FECIOARELE au ceva dificultati in relatia cu partenerul de viata, asta din cauza faptului ca in ultima vreme au pus viata profesionala pe primul plan.

O zi destul de incerta, in care BALANTELE decid sa ceara sfatul cuiva mai in varsta, fie ca este vorba despre problemele financiare sau cele sentimentale.

Vesti bune pentru SCORPIONI ! Incep sa apara rezultatele financiare ale muncii depuse in ultima vreme. Profitati de acesti bani si plecati intr-o vacanta.

SAGETATORII au idei originale, sunt sustinuti si de prieteni asa ca ar fi bine sa puna la cale un plan pentru a-si deschide o afacere. Pana la urma ce poate fi mai frumos decat sa imbini utilul cu placutul ?

Dragi CAPRICORNI sunteti intr-o forma intelectuala de zile mari, motiv pentru care v-ati hotarat sa incepeti niste cursuri noi.

O zi relaxanta pentru VARSATORI, asta datorita faptului ca atmosfera de la locul de munca este una prietenoasa. Spre seara este posibil sa primiti o supriza din partea persoanei iubite.

PESTII primesc astazi reprosuri in urma promisiunilor neindeplinite. Poate ar fi mai bine sa nu va dati cuvantul, daca nu sunteti sigur ca puteti duce acel lucru la bun sfarsit.

Două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe Dunăre, la mila 25. Şase persoane au fost rănite în accident... Imagini greu de privit, care au revoltat România! Bătrân inofensiv, lovit de un adolescent, cu piciorul, în față. Trupul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x