Antena Căutare

Petardele si artificiile au aparut pe tarabe

Pietele din toata tara incep sa fie cuprinse de partea periculoasa a sarbatorilor. Petardele si artificiile au fost scoase la vanzare de comerciantii gata de profit. "Bombele" sunt vanate si de autoritati, dar fara rezultate prea notabile. In timp ce inspectorii confisca o cutie de pocnitori, alte 100 sunt vandute pe sub nasul lor.

Intr-un complex comercial de la marginea capitalei, vanzatorii si-au facut deja provizii de petarde pe care le scot la vanzare. Cumperi mai multe, scade si pretul. Comerciantii nu vorbesc, insa, de pericol. Asta n-ar da bine la afacere. O singura petarda reprezinta o potentiala rana.

Folosirea produselor pirotehnice in timpul sarbatorilor de iarna a devenit deja traditie. Comercializarea lor in aceasta perioada este, totusi, interzisa. Chiar si asa, se gasesc la orice colt de strada.

Capturile politistilor sunt doar picaturi neinsemnate. Ieri, oamenii legii au confiscat 370.000 de produse pirotehnice numai din Capitala. Asta nu a oprit comertul din piete.

La spitalul de Oftalmologie incep deja sa ajunga victimele razboilului urban cu petarde.

Legea permite vanzarea petardelor doar in ultimele zile din an. Le putem folosi doar in noaptea de revelion sii atunci, cu atentie.

Cea mai mare razie pe autostrada Bucuresti-Pitesti:150 de soferi au fost amendati... Ninsori abundente si viscol. Iata prognoza meteorologilor pana in februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x