Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

De ultimă oră! Petre Geambașu este internat în stare gravă la spital! Acesta avea mai multe probleme cu inima și cu sistemul nervos

Petre Geambașu a ajuns de urgență la spital, după ce starea de sănătate i s-a agravat. Medicii care s-au ocupat de el fac tot ce pot ca să-i amelioreze problemele.

Petre Geambașu

Conform unor apropiați ai familiei lui Petre Geambașu, cântărețul s-ar fi confruntat cu o criză de discopatie, relatează spynews.ro. Din cauza problemelor cu inima, au spus surse din anturajul celebrului artist, starea i s-a agravat foarte mult și a fost nevoie de intervenția urgentă a medicilor. Cristina, soția lui Petre Geambașu, se roagă pentru însănătoșirea lui, potrivit Cancan.

Discopatia este cea mai frecventa problema a sistemului nervos si face referire la degradarea discurilor intervertebrale. In general, discopatia apare in urma unor traume fizice repetate si a presiunii indelungate la nivelul coloanei vertebrale. Diagnosticul de discopatie sugereaza o serie de anomalii patologice ale discurilor intervertebrale. Hernia de disc si boala degenerativa a discurilor intervertebrale sunt afectiuni care fac parte din categoria discopatiilor.

Petre Geambașu a fost implicat într-un accident rutier, în urmă cu o lună

În urmă cu doar o lună, Petre Geambașu a provocat un accident rutier care s-ar fi putut termina dramatic. Cunoscutul cântăreț a lovit un copil de numai 5 ani în Săftica. Vestea a fost dată chiar de către fiul lui, Călin Geambașu, într-o postare făcută publică pe cea mai mare rețea de socializare.

“Azi, în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor. Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina”, a scris Călin Geambaşu pe pagina lui oficială de Facebook.

Petre Geambașu, în vârstă de 76 de ani, este un muzician român, tatăl solistului Călin Geambașu.

Recomandari