Antena Căutare

Petrecere cu șampanie la o primărie din Vaslui, în plină pandemie. Contribuabil nervos: "Sfidează chiar așa tot?"

A fost petrecere la o primărie din Vaslui, în ciuda interdicțiilor date de pandemia de coronavirus! În sala de ședințe a instituției, câțiva angajați au sărbătorit ziua de naștere a unei colege, chef întrerupt brusc de polițiști. Oamenii legii au fost sesizați de un contribuabil nervos, cuprins de revoltă: Pentru noi e distantare socialã, iar ei stau unul lângã altul, fãrã mascã – cã altfel nu aveau cum sã mãnânce si sã bea"

Petrecere cu șampanie la o primărie din Vaslui, în plină pandemie. Contribuabil nervos: "Sfidează chiar așa tot?" Galerie
Primăria din Puiești, Vaslui | vremeanoua.ro

Incidentul s-a petrecut în Primãria comunei Puiești din județul Vaslui. Presa locală scrie că cetățeanul care a sesizat poliția a spus că nu înțelege de ce regulile nu sunt respectate de toată lumea.

„Cum sã dea petrecere în Primãrie, în timpul programului? Sfideazã chiar asa, toate interdictiile privind epidemia? Pentru noi e distantare socialã, iar ei stau unul lângã altul, fãrã mascã – cã altfel nu aveau cum sã mãnânce si sã bea! Nu toti trebuie sã respectãm? Si petrecere în timpul programului??”, a spus, pentru vremeanoua.ro, bãrbatul care sunt la 112.

Citește și: VIDEO | De necrezut! Petrecere cu pacienți și cadre medicale într-un salon din Botoșani. Au cântata imnul COVID: „Hai, hai, hai la Botoșani, măi, piept de pui și cu salată / s-avem după ce bea apă"

Poliția a aplicat amenzi celor cinci persoane strânse în Primărie

„Apelul la 112 a fost fãcut de un bãrbat, în jurul orelor 14.45. Acesta a semnalat cã mai multe persoane petreceau în Primãria comunei Puiesti. Au fost la fata locului politistii Sectiei 8 Politie Ruralã Iana, care au gãsit cinci persoane la o aniversare. A fost aplicatã mãsura sanctionãrii contraventionale cu avertisment pentru toate persoanele prezente”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Altex.ro - Descoperă gama de echipamente de protecție împotriva Coronavirus!... Procurorii fac cercetări după ce un bărbat suspect de infectare cu coronavirus a fugit din Spitalul Judeţean Târgu Jiu s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x