Petrecuse până în zori în club și în drum spre casă a murit! A făcut lucrul pe care mulți tineri nu îl realizează

A petrecut toată noaptea în club așa cum fac mulți tineri de vârsta lui, însă ce a urmat apoi a lăsat o familie îndurerată. Tânărul de 20 de ani a murit în timp ce se întorce acasă de la club din cauza hipotermiei.

A petrecut toată noaptea în club așa cum fac mulți tineri de vârsta lui, însă ce a urmat apoi a lăsat o familie îndurerată. Tânărul de 20 de ani a murit în timp ce se întorce acasă de la club din cauza hipotermiei.

Ian Tang a părăsit clubul îmbrăcat doar în jeansi și în tricou, iar afară erau -2 grade Celsius. Cel mai probabil din cauza consumului de alcool nu a mai simțit frigul. Distanța dintre club și locuință nu era mare, însă adolescentul nu a mai rezistat să ajungă acasă.

Spre dimineață, prietenii au alertat poliția care a pornit în căutarea lui Ian. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Și-a găsit sfârșitul pe străzile orașului, în frig.

Foto: Daily Mail

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri