Antena Căutare

Petrecuse până în zori în club și în drum spre casă a murit! A făcut lucrul pe care mulți tineri nu îl realizează

A petrecut toată noaptea în club așa cum fac mulți tineri de vârsta lui, însă ce a urmat apoi a lăsat o familie îndurerată. Tânărul de 20 de ani a murit în timp ce se întorce acasă de la club din cauza hipotermiei.

A petrecut toată noaptea în club așa cum fac mulți tineri de vârsta lui, însă ce a urmat apoi a lăsat o familie îndurerată. Tânărul de 20 de ani a murit în timp ce se întorce acasă de la club din cauza hipotermiei.

Ian Tang a părăsit clubul îmbrăcat doar în jeansi și în tricou, iar afară erau -2 grade Celsius. Cel mai probabil din cauza consumului de alcool nu a mai simțit frigul. Distanța dintre club și locuință nu era mare, însă adolescentul nu a mai rezistat să ajungă acasă.

Spre dimineață, prietenii au alertat poliția care a pornit în căutarea lui Ian. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Și-a găsit sfârșitul pe străzile orașului, în frig.

Foto: Daily Mail

Mobilizare în masă! Aproape 2.500 de poliţişti, jandarmi şi pompieri asigură ordinea şi siguranţa publică la funeraliile... Directoarea unei şcoli din Buzău a intrat cu maşina într-un grup de persoane! Care este cauza accidentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x