Petrișor Ruje, partenerul de dans al Andreei Bălan, implicat într-un grav accident rutier! O persoană a murit

Un accident mortal s-a produs la Zăneşti, judeţul Neamţ. Un bărbat a fost lovit de o maşină la volanul căreia era un dansator. Mai mult, pasager în autoturism era şi Petrişor Ruge, cel care este partenerul de dans al Andreei Bălan, jurata de la ”Te cunosc de undeva”.

Un accident mortal s-a produs pe raza localității Zăneşti, judeţul Neamţ. Un bărbat a fost lovit de o maşină la volanul căreia era un dansator cunoscut, Antonio Martins dos Santos. Mai mult, pasager în autoturism era şi Petrişor Ruge, cel care este partenerul de dans al Andreei Bălan, jurata de la ”Te cunosc de undeva”.

La volanul mașinii care l-a accidentat mortal un pe bărbat aflat în stare de ebrietate se afla Antonio Martins dos Santos, de origine braziliană, un instructor de dans cunoscut, iar pasager era Petrișor Ruge, partenerul de dans al Andreei Bălan, au confirmat surse oficiale din cadrul Serviciului de Politie Rutieră Neamț pentru tvmneamt.ro.

Cei doi erau însoțiți de o tânără și se îndreptau spre un hotel din Piatra-Neamț unde ar fi trebuit să se cazeze.

Bărbatul lovit mortal era din Podoleni și tocmai ieșise dintr-un bar unde ar fi consumat băuturi alcoolice, când a traversat neregulamentar fiind surprins și accidentat de un autoturism Volkswagen cu numere de București.

Bărbatul a fost rănit foarte grav, iar echipajul de pe ambulanță sosită la față locului nu a mai putut face nimic, decât să constate decesul.

Sursă: tvrneamt.ro

Ultimele știri