Antena Căutare

Piata Mare din Sibiu s-a transformat intr-o bucatarie imensa

Unde se gasesc cele mai bune mancaruri thailandeze, chinezesti, nemtesti, unguresti, italienesti, turcesti sau romanesti? In acest weekend, la Sibiu. Piata Mare din oras a devenit o bucatarie imensa in care bucatari priceputi.

Aromele mirodenilor aruncate peste carnea care sfaraia in tigaie i-au atras pe oameni ca un magnet. S-au apropiat sa fure din secretele artistului specializat in bucataria americana, dar nu s-au multumit sa priveasca. Au vrut sa guste din specialitatile acestuia.

Daca tot au incercat si bucatele chinezesti, vizitatorii s-au gandit sa le compare cu cele thailandeze, care, culmea, sunt indicate in sezonul rece.

Competitia a fost acerba. In Piata Mare din oras, s-au preparat si specialitati nemtesti, bucate italienesti sau maghiare.

Si vizitatorii s-au intrecut. N-au fost recompensati cei care au mancat cel mai mult, ci cei care au recunoscut cele mai multe ingrediente.

Astazi, bucatarii o vor lua de la capat. Festivalul se incheie abia maine.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Mioara Roman nu renunta la vila din Primaverii: Fiica ei, Catinca, i s-a alaturat in lupta cu RAAPPS... Update! Alerta in Capitala! Un obiect neidentificat a fost gasit sub o masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x