Antena Căutare

Pilotul Gelu Frunza a murit dupa ce s-a prabusit cu avionul la Comana, judetul Giurgiu

Eroul de la Clinceni, pilotul care a reusit acum doi ani sa aterizeze intr-o singura roata, a murit azi-noapte dupa ce s-a prabusit cu acelasi avion! Gelu Frunza petrecea la o nunta si s-a hotarat sa faca un zbor de noapte. O aterizare ratata i-a adus sfarsitul. Deasupra tragediei planeaza mai multe intrebari. Exista banuieli ca pilotul s-ar fi urcat baut la mansa si ca ar fi incercat sa ii distreze pe nuntasi. Cunoscutii fac insa alte acuzatii grave - pilotul a supravietuit impactului, dar s-ar fi stins ca-n filmul Moartea Domnului Lazarescu. Ambulanta ar fi venit la caz doar cu o asistenta, care n-a facut fata situatiei.

S-a jucat cu moartea si a castigat de atatea ori. Dar a fost suficient sa piarda o singura data. S-a prabusit chiar in fata prietenilor sai.

La nunta lui Marian Cojocaru venise Gelu ieri. Dupa ceremonia religioasa, pilotul a luat avionul si a zburat spre Clinceni, unde a urmarit show-ul aviatic. Seara s-a intors la petrecerea de nunta care avea loc chiar langa pista.

Au alergat disperati spre epava avionului. L-au gasit pe Gelu aproape inconstient, cu picioarele rupte si plin de sange. Dar inca mai respira.

La ora 3 si jumatate, eroul de la Clinceni a fost declarat mort. Apoi au inceput intrebarile. Ce s-a intamplat, de fapt, la aerodromul de la Comana?

Chiar daca era treaz, n-ar fi avut voie sa zboare. Avionul sau, Zephyr 4000 nu este dotat pentru zboruri de noapte. Iar asta ar fi putut sa insemne o provocare.

Pilotul n-ar mai fi vazut solul si a ratat aterizarea. Exista voci care vorbesc chiar despre un pariu al mortii pe care Gelu, un maestru al zborului, nu l-ar fi putut refuza.

In urma cu doi ani, Gelu Frunza a tinut o tara intreaga cu sufletul la gura, in direct. Timp de trei ore, pilotul a facut cercuri deasupra aerodromului pentru a epuiza combustibilul. Apoi a facut o aterizare perfecta. Pentru eroul de la Clinceni acela a fost un incident minor. A simtit moartea mai aproape in alte randuri.

Experientele si sutele de ore de zbor l-au transformat intr-unul dintre cei mai cautati instructori de zbor din Romania. Asta era a doua viata a lui Gelu Frunza, care conducea si o firma de IT. Avea 5 facultati in spate si era invitat sa predea pe la marile universitati ale lumii. si, totusi, nimeni nu-si poate inchipui ce a vrut sa faca aseara. O aterizare l-a facut celebru si tot o aterizare i-a luat viata.

Un avion de agrement s-a prabusit in Giurgiu. Pilotul a murit la spital... O masina a Ambasadei Rusiei a lovit o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x