Antena Căutare

Pirandele le-au declarat razboi romancelor! Le cer sa le lase barbatii in pace

A fugit cu o romanca si cu banii bulibasei si a declansat un razboi! Toata satra il cauta si in gaura de sarpe. Pe el, dar mai ales pe fata care i-a sucit mintile. Va fi vai si amar de ea, ameninta pirandele, de ea si de toate romancele care mai ravnesc la barbatii lor.

"Daca prindem si depistam ca se cupleaza cu tiganii nostri, va fi capetele lor puse unde stim noi!", un avertisment aprig, care vizeaza milioane de femei. Pirandele declara razboi deschis.

"Toate romancele care n-are ce manca si sta pe strada profita de barbatii nostri, de tigani! Profita ca sa le da bani, sa le ia sa mananca, sa-i plateasca gazda!" Au si motive sa profite, spun pirandele.

"Tiganii is bogati! Are aur, are bani!"

Bani si aur avea si Mugurel. Vreo 200.000 de lei si cateva kilograme de bijuterii. Cu ei ar fi cumparat dragostea studentei din Iasi. Dar Mugurel nu s-a uitat la bani. Nu s-a uitat nici in urma. In numele iubirii, si-a parasit familia, legea si traditiile. L-a suparat chiar si pe rege. Mugurel a picat iremediabil in mrejele romancei. L-ar fi vrajit cu trucuri ieftine.

Ramasa fara Mugurel, bijuteria familiei, dar si fara avere, satra vrea acum sa-si spele onoarea, pe cale pasnica si fara politie. Judecata tiganeasca e mai presus de lege.

Toata satra il asteapta pe Mugurel inapoi, in sanul familiei, la Ciurea, in Iasi. Cu atatea griji pe cap, bulibasa a trecut astazi la spital. Si-a revenit insa repede. Destinul satrei sta in mainile lui.

Un copil de opt ani din Botosani a fost sfasiat de cinci caini. Stapanul animalelor risca ani buni de inchisoare... Viitoarele mirese au luat cu asalt targul de nunti organizat in Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x