Antena Căutare

Piscină, centru spa, saună și finisaje din aur! Imagini cu luxul în care trăiau Nicolae și Elena Ceaușescu

Oricine va putea să stea în fosta reşedinţă a lui Nicolae Ceauşescu - Palatul Primăverii ,dacă va avea şi zecile de mii de euro necesare. Guvernul a decis că palatul este prea costisitor pentru stat, aşa că-l va oferi spre închiriere.

Oricine va putea să stea în fosta reşedinţă a lui Nicolae Ceauşescu - Palatul Primăverii ,dacă va avea şi zecile de mii de euro necesare.

Guvernul a decis că palatul este prea costisitor pentru stat, aşa că-l va oferi spre închiriere. Oficialii recunosc că luxul din Palatul Primăverii este greu de întreţinut.

Reşedinţa este renumită pentru mozaicurile, candelabrele şi finisajele suflate cu aur, alese chiar de Nicolae Ceauşescu.

Luxul din Palatul Primăverii este impresionat chiar şi pentru vremurile noastre. Cu atât mai mult pentru anii 70-80. Casa are solar, sală de cinema, piscină, saună şi chiar robinete din aur în băi.

Vezi video pe observator.tv!

S-au calcat în picioare pentru aghiasmă! Izvorul Tămăduirii nu i-a vindecat de îmbulzeală... 1986-2014. 28 de ani de la drama atomică de la Cernobîl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x