Antena Căutare

Pistorius a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru uciderea iubitei sale

Atletul paralimpic Oscar Pistorius a fost condamnat miercuri la şase ani de închisoare pentru uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, în 2013, relatează BBC News.

Atletul paralimpic Oscar Pistorius a fost condamnat miercuri la şase ani de închisoare pentru uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, în 2013, relatează BBC News.

Atât acuzarea, cât şi apărarea au anunţat că vor face apel. Oscar Pistorius, în vârstă de 29 de ani, şi-a împuşcat mortal iubita, pe Reeva Steenkamp, de Ziua Îndrăgostiţilor, în 2013. El susţine că în momentul în care a tras patru focuri de armă prin uşa băii sale a crezut că în baie este un hoţ, nu Steenkamp.

Pistorius a fost declarat vinovat de omor prin imprudenţă în 2014, când a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Oscar Pistorius a petrecut aproape un an în închisoare, după care a fost plasat în regim de arest la domiciliu.

Parchetul a făcut însă apel şi a obţinut încadrarea faptei sportivului ca omor. Audierile de luni, marţi şi miercuri au avut ca scop stabilirea unei noi pedepse pentru sportiv.

Pedeapsa minimă în cazurile de crimă era, în mod normal, de 15 ani de închisoare.

Bacalaureat 2016. Subiectele la Istorie, proba obligatorie a profilului Uman: Evoluţia României postbelice. Ce s-a dat l... BAC 2016. Elevii, dezamăgiți de subiectele la Matematică: „Toţi avem un defect. Al meu e matematica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x