Pitești: Două persoane care vindeau comprimate ecstasy au fost reținute în urma unui flagrant

Doi membri ai unei grupări au fost reținuți în urma unui flagrant organizat de procurori ai Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate. Aceștia vindeau comprimate de ecstasy.

Doi membri ai unei grupări au fost reținuți în urma unui flagrant organizat de procurori ai Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate. Aceștia vindeau comprimate de ecstasy.

"La data de 24.07.2019, procurorii (...), împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Piteşti, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a patru suspecţi care comercializau pe raza municipiului Piteşti droguri de mare risc (comprimate de ecstasy), urmată de efectuarea a şase percheziţii domiciliare. Cei patru suspecţi au vândut, în mod repetat, 400 de comprimate de ecstasy în schimbul sumei de 20.000 de lei, în urma cercetărilor efectuate în cauză stabilindu-se că drogurile proveneau dintr-o cantitate mai mare importată de către suspecţi din Olanda", se precizează într-un comunicat al DIICOT.

Polițiștii au ridicat și alte 13 comprimate de ecstasy, precum și suma de 1.700 de lei.

Cele două persoane au fost reținute în calitate de suspecți și vor fi prezentați Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele știri