Antena Căutare

Pitesti: O cisterna cu pacura a sarit in aer la doi pasi de Rafinaria Arpechim

Au fost clipe de panica intr-o parcare din apropierea orasul Pitesti. O cisterna cu pacura a sarit in aer la doi pasi de Rafinaria Arpechim. Focul a cuprins totul pe o raza de 100 de metri. Din fericire, cei cativa muncitori care erau in zona, au reusit sa se puna la timp, la adapost.

Bubuitura a fost atat de puternica incat s-a auzit de la kilometri distanta. In explozie, cisterna s-a rupt in doua.

In urma deflagratiei unui compartiment al unei cisterne incarcate cu pacura, focul s-a extins si la celelalte autotrneuri parcate in incinta dar si la o cisterna incarcata cu pacura.

Drumul dinspre autostrada Bucuresti-Pitesti spre Rafinarie a fost inchis de politisti, asta in timp ce pompierii incercau sa opreasca valvataia.

Dupa jumatate de ora, focul a fost stins. Dezastrul insa se poate vedea cu ochiul liber. De vina pentru tot sunt doi muncitori, care au incercat sa puna pacura dintr-un bidon in cisterna, cu o pompa improvizata.

Pericolul a fost cu atat mai mare cu cat, la 500 de metri distanta se afla Rafinaria Arpechim. In urma cu 3 ani, acolo a avut loc o explozie urmata de un incendiu urias.

VIDEO! Crestin ortodocsii il sarbatoresc astazi pe Sfantul Ilie!... Tot mai multi elevi de liceu aleg sa se angajeze pe timpul verii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x