Antena Căutare

Socant: O femeie din Pitesti traieste de ani buni cu o tumora de 50 de kilograme pe piciorul stang

O femeie din Pitesti a vrut sa scape de cateva kilograme in plus de pe abdomen si acum duce povara unei tumori de 50 de kilograme pe piciorul stang. Aceasta a inceput sa creasca dupa o operatie pe care a facut-o, in urma cu cinci ani. Femeia cantareste acum 200 de kilograme si este captiva in propria casa. Doar o operatie ar putea-o salva.

Nu stie daca sa-si planga mai intai sotul pe care l-a pierdut acum cateva luni sau sa-si strige durerea care ii chinuie trupul.

De cinci ani, aceasta femeie duce povara unei tumori de 50 de kilograme, pe piciorul stang. Calvarul a inceput dupa o operatie in urma careia femeia a scapat de 17 kilograme adunate pe abdomen.

“Dupa ce am facut operatia, la un an a inceput sa-mi creasca pe picior ca un mar”, povesteste femeia.

Medicii din Pitesti i-au spus atunci ca nu poate fi operata decat la Bucuresti. Asa a ajuns la Spitalul Parhon.

A facut doar un set de analize, iar pentru operatie a fost trimisa la un alt spital. Prea multe drumuri pentru o femeie de 44 de ani cardiaca, diabetica si bolnava de astm. Asa ca Ioana s-a intors acasa.

Acum femeia cantareste 200 de kilograme si abia se mai ridica din pat. Si pentru asta o ajuta fiul. Ar vrea sa il scuteasca de treburi si sa iasa singura in oras, insa lipsa banilor si boala o tin captiva in propria casa, de ani buni.

Ioana traieste dintr-o pensie de handicap de 200 de lei. Iar baiatul cel mare a renuntat la slujba ca sa-si ingrijeasca mama.

Viitoarele mirese au luat cu asalt targul de nunti organizat in Capitala... Nemultumiri pe partiile din tara: cozi pe zeci de metri, preturi mai mari si conditii mai proaste ca in strainatate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x