Antena Căutare

Pitici dezlantuiti pe partie. Parintii fac sacrificii mari ca sa se asigure ca odraslele lor sunt in trend

"Sosonarii" s-au demodat. Acum e la moda sa stii sa schiezi si cu cat mai repede, cu atat mai bine. Asa ca, parintii fac sacrificii mari, ca sa se asigure ca odraslele lor sunt in trend. Partiile de la noi sunt pline de pici care abia au invatat sa se tina pe picioare, dar se descurca pe schiuri mai bine decat adultii

Delia are doar patru ani si deja a invatat miscarile de baza. Parintii ii platesc cateva lectii cu un monitor de schi. Altii incearca sa-si invete singuri copiii sa schieze. De la trei ani, pustii se tin bine pe schiuri sau pe placa. Asa ca ajung foarte repede sa-si depaseasca parintii. La randul lor, acestia sufera ca nu au descoperit mai devreme acest sport.

Iar schiul nu este deloc un sport ieftin: costa echipamentul, costa transportul pe cablu si la fel de mult costa si lectiile cu un monitor profesionist. Avantajul este ca nu e nevoie de prea multe ore, iar copiii invata repede, cu cat sunt mai mici, cu atat mai bine. “La inceput trebuie sa ai rabdare cu ei, sa nu-i fortezi prea mult, dar isi dau drumul. Incepand de la doua ore de schi, unii invata plugul, pot sa faca viraje”, spune Tudor Carstea, instructor schi.

Nu toti parintii au insa curajul sau banii necesari sa-si dea copiii la schi. Asa ca unii se multumesc cu saniuta pe derdelus, sau cu colacul. Pentru cei mici, e oricum la fel de distractiv.

Podul care leaga Giurgiu de Ruse, plin de gropi! Taxele sunt de trei ori mai mari la noi decat la vecinii bulgari... Totul pentru nunta de vis, cu un buget de criza!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x