Antena Căutare

Plan Roșu de intervenție, cu pompieri și elicopter SMURD! Patru persoane au murit într-un accident CUMPLIT, în județul Vrancea (VIDEO)

 Patru persoane au decedat în urma unui cumplit accident produs în localitatea Haret, în cursul zilei de duminică. Autoritățile au activat imediat Planul Roșu de intervenție.

Patru persoane au decedat în urma unui cumplit accident produs în localitatea Haret, în cursul zilei de duminică. Autoritățile au activat imediat Planul Roșu de intervenție.

ACCIDENT VRANCEA. Patru persoane au decedat în urma accidentului rutier produs duminică la Haret, pentru care autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, printre care şi un copil de 13-14 ani împreună cu mama lui, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

În urma accidentului rutier au rezultat în total şase victime.

ACCIDENT VRANCEA. "Patru victime au decedat, printre care şi copilul aflat iniţial în şoc cardio-respirator", a anunţat ISU Vrancea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ACCIDENT VRANCEA. Alte două victime au fost preluate de SMURD şi transportate la Focşani.

La faţa locului au intervenit Detaşamentul de Pompieri Focşani cu modulul SMURD, Secţia de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, Staţia de Pompieri Panciu cu o ambulanţă SMURD.

ACCIDENT VRANCEA. Mama şi fiul decedaţi în urma accidentului călătoreau într-o maşină înmatriculată în judeţul Constanţa.

Sursa: Agerpres

Accident grav pe DN1! Circulația rutieră a fost întreruptă pe ambele sensuri! Ce s-a întâmplat (FOTO)... Primăria Capitalei a făcut ANUNȚUL! Ce cărți speciale vor primi elevii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x