Antena Căutare

Plangere penala formulata de Sorin Alexandrescu impotriva administratorului RCS&RDS.Denuntul calomnios se pedepseste cu inchisoare

Plangerea depusa de seful Antenei 1, Sorin Alexandrescu, impotriva administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei, este investigata de sectia 18 din Capitala.

Procurorii au trimis documentele politistilor, care vor analiza acuzatiile de denunt calomnios.

Alexandrescu il acuza pe oficialul RCS&RDS ca ar fi mintit in plangerea pentru santaj si ca ar fi incercat sa se victimizeze, la indicatiile procurorilor DNA.

Potrivit codului penal, denuntul calomnios se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani. Producerea de probe mincinoase, care sa duca la o invinuire nedreapta, poate sa duca la o pedeapsa intre 1 an si 5 ani de inchisoare.

Antena 3.ro prezinta textul integral al plangerii penale indreptate impotriva lui administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, cel care ar fi folosit "date eronate si mincinoase" in denuntul sau, fapte dovedite inclusiv de acte ale procurorilor sau ale instantei, potrivit avocatului Gheorghita Mateut.

Pe 15 august nu lucram. Cate zile libere mai avem in acest an... Suntem in top! Pe primul loc in clasamentul arestatilor din Oslo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x