Căutare Live

Planta de canabis, din Senat: Greu de recunoscut, greu de distrus, greu de fumat

Membrii Comisiei Economice din Senat au facut o pasiune pentru flora exotica. Trec zilnic pe langa o planta, ale carei frunze seamana amenintator de mult cu cele de canabis

Membrilor Comisiei Economice din Senat le place verdele. E normal, doar traim epoca intoarcerii la natura. Si-au impanzit sala de sedinte cu plante. Langa frigiderul in care se racesc sticlele cu apa minerala, un ghiveci sare in ochi. O planta seamana putin a frunza de canabis, nu este adevarata, insa chiar daca ar fi fost, senatorii n-ar fi bagat de seama.

Ca sa nu lase loc de interpretari, Senatul a tinut sa explice clar: ce e artificial nu poate fi natural. Pe principiul clasic deja "Iarna nu-i ca vara". “Plantele decorative artificiale nu pot fi asemanate cu diverse tipuri de plante natural”, sustine Directia de Presa a Senatului.

Oricum ar fi, frunzele verzi care ii inconjoara ii mai relaxeaza pe membrii comisiei. Mai ales acum ca sunt in focuri, cu discutiile despre buget.

Cu adevarat crancen este efectul canepei indiene, la locul de munca. Senatorii pot respira insa linistiti. Planta lor de plastic, ce a costat cateva sute de lei e greu de distrus. Si, spun gurile rele si mai greu de fumat.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Clasa zero a luat-o (iar) de la zero. Autoritatile vor decide "cum, unde si in ce fel", insa ramane OBLIGATORI...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri