Antena Căutare

Planta de canabis, din Senat: Greu de recunoscut, greu de distrus, greu de fumat

Membrii Comisiei Economice din Senat au facut o pasiune pentru flora exotica. Trec zilnic pe langa o planta, ale carei frunze seamana amenintator de mult cu cele de canabis

Membrilor Comisiei Economice din Senat le place verdele. E normal, doar traim epoca intoarcerii la natura. Si-au impanzit sala de sedinte cu plante. Langa frigiderul in care se racesc sticlele cu apa minerala, un ghiveci sare in ochi. O planta seamana putin a frunza de canabis, nu este adevarata, insa chiar daca ar fi fost, senatorii n-ar fi bagat de seama.

Ca sa nu lase loc de interpretari, Senatul a tinut sa explice clar: ce e artificial nu poate fi natural. Pe principiul clasic deja "Iarna nu-i ca vara". “Plantele decorative artificiale nu pot fi asemanate cu diverse tipuri de plante natural”, sustine Directia de Presa a Senatului.

Oricum ar fi, frunzele verzi care ii inconjoara ii mai relaxeaza pe membrii comisiei. Mai ales acum ca sunt in focuri, cu discutiile despre buget.

Cu adevarat crancen este efectul canepei indiene, la locul de munca. Senatorii pot respira insa linistiti. Planta lor de plastic, ce a costat cateva sute de lei e greu de distrus. Si, spun gurile rele si mai greu de fumat.

Doi tineri au spart o banca, pentru a-si achita datoriile la casino. Au recunoscut fapta, dar nu au de unde sa dea banii... Clasa zero a luat-o (iar) de la zero. Autoritatile vor decide "cum, unde si in ce fel", insa ramane OBLIGATORI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x