Antena Căutare

Planul lui Dincă de a ieşi rapid din închisoare! Ce solicitare a făcut criminalul din Caracal

Gheoghe Dincă, deși știe ceea ce a făcut și știe că faptele lui îi pot aduce închisoare pe viață, el își dorește o pedeapsă ceva mai blândă, acesta fiind și motivul pentru care s-a hotărât să vorbească.

Dincă a făcut o solicitare de la arestul poliției Capitalei, solicitare care spune că: „URGENT! Vreau să dau o declarație să fiu reaudiat pentru că nu eu sunt cel care a omorât-o pe Luiza Melencu și vreau să spun tot ceea ce s-a întâmplat pe 14 aprilie 2019”. Mâine la ora 10:00 la DIICOT, îl vor aduce cu duba de la arestul central pentru a da aceste explicații.

Familia Alexandrei Măceșanu depune plângere penală pe numele medicului de la INML care a semnat actul ce confirmă decesul fetei, în lipsa unui cadavru.

Peste 100 de percheziţii, în 25 de judeţe şi în Bucureşti, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 2.000.00... Scandal uriaș pe seama structurii noului an școlar. Se cer modificări urgente: „Se va crea haos”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x