Planul lui Dincă de a ieşi rapid din închisoare! Ce solicitare a făcut criminalul din Caracal

Gheoghe Dincă, deși știe ceea ce a făcut și știe că faptele lui îi pot aduce închisoare pe viață, el își dorește o pedeapsă ceva mai blândă, acesta fiind și motivul pentru care s-a hotărât să vorbească.

Dincă a făcut o solicitare de la arestul poliției Capitalei, solicitare care spune că: „URGENT! Vreau să dau o declarație să fiu reaudiat pentru că nu eu sunt cel care a omorât-o pe Luiza Melencu și vreau să spun tot ceea ce s-a întâmplat pe 14 aprilie 2019”. Mâine la ora 10:00 la DIICOT, îl vor aduce cu duba de la arestul central pentru a da aceste explicații.

Familia Alexandrei Măceșanu depune plângere penală pe numele medicului de la INML care a semnat actul ce confirmă decesul fetei, în lipsa unui cadavru.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri