Antena Căutare

Ploi in averse si descarcari electrice. Afla cum va fi vremea in weekend in toata tara!

Weekendul incepe cu vreme in general instabila in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, in special dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, local in Muntenia si pe arii mai restranse in rest, informeaza Mediafax.

Sambata

Vor fi ploi in averse si descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Transilvania si cea mai mare parte a Moldovei. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime, in scadere usoara si in sud si est, se vor incadra intre 20 si 30 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade.

La Bucuresti, vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari in a doua parte a zilei cand se vor semnala averse, descarcari electrice si posibil intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima, in scadere usoara, va fi de 28 ... 29 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

La munte, vremea va fi in general instabila cu precadere in Carpatii Orientali si Meridionali, unde si valorile termice vor marca o scadere usoara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, in special dupa-amiaza si seara, cand pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina.

Duminica


Vremea va fi calda, dar in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ziua local la munte si in nordul, centrul si estul tarii, iar spre sfarsitul noptii pe arii restranse in nord-vest si vest. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 30 de grade, usor mai coborate pe litoral, iar cele minime, in general, intre 5 si 15 grade.

La munte, vremea va fi calda, dar in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si vor fi averse si descarcari electrice, local ziua si pe arii restranse noaptea. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare, izolate.

Statuile de la Universitate se intorc sambata pe locul parcarii subterane... Infiintarea sectiei maghiare la UMF Targu Mures, suspendata de instanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x