Antena Căutare

Ploi, lapovite si ninsori, prognozate dupa data de 25 noiembrie

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, o racire importanta a vremii caracterizata prin scaderi sub zero grade a temperaturilor minime in majoritatea zonelor, precum si prin valori de pana la 8 grade Celsius, in special dupa data de 22 noiembrie.

Regiunile unde frigul se va resimti cel mai mult si unde se va depune primul strat de zapada, sunt: Maramures, Moldova, Transilvania si la munte, potrivit prognozei ANM pentru intervalul 19 noiembrie-2 decembrie.

Potrivit meteorologilor, in zona Banatului, vremea se va raci usor in primele trei zile, apoi variatiile termice de la o zi la alta vor fi minore pana pe 27 noiembrie, astfel incat valorile termice maxime se vor situa, in medie, in jurul a 12 grade. In intervalul 28 noiembrie - 2 decembrie, acestea vor scadea de la 10 spre 6 grade.

Pentru zona Munteniei, specialistii ANM estimeaza o vreme sub normalul termic al acestei perioade, fara a se atinge valori termice prea coborate. Astfel, maximele vor fi de 10-11 grade in primele doua zile si apoi vor oscila in jurul a 8-9 grade, iar minimele termice se vor apropia de limita inghetului, insa se vor mentine usor pozitive, chiar si in noptile mai reci. Vor fi ploi slabe, cu probabilitate mai mare de aparitie intre 25 noiembrie si 2 decembrie.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Tronsonul de metrou Drumul Taberei - Universitate, finalizat in 2016... Descinderi cu scandal la Strehaia: Nevestele romilor au bocit ca la inmormantare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x