Antena Căutare

Alertă meteo! Ploi puternice în România! Este Cod galben! Unde se vor rupe norii, în următoarele zile!

O atenționare de Cod galben de ploi puternice a fost emisă, sâmbătă, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), valabilă, în următoarele ore, pentru mai multe zone din țară. 

Alertă meteo! Ploi puternice în România! Este Cod galben! Unde se vor rupe norii, în următoarele zile!
Alertă meteo! Ploi puternice în România! Este Cod galben! Unde se vor rupe norii, în următoarele zile! | profimediaimages.ro

Potrivit ANM, se anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi însemnate cantitativ în Muntenia, Moldova şi local în Transilvania, Oltenia şi Dobrogea, fiind emisă o avertizare cod galben valabilă de duminică de la ora 12:00 până luni, la ora 22:00.

Conform meteorologilor, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 25...30 l/mp şi pe arii restrânse, mai ales în Muntenia şi în zona de munte, 40...60 l/mp.

Vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu viteze, în general, de 60...70 km/h, vijelii şi, izolat, grindină.

Astfel de fenomene se vor semnala şi în restul teritoriului, dar pe arii mai restrânse.

Când vom putea merge în concediu! Raed Arafat: „Cei care își fac planuri trebuie să mai aștepte un pic”... Ionuț a fost adus din Italia ca să moară acasă, la 16 ani! Ce a scris în ultimele ore de viață. Mama lui, mesaj sfâșieto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x