Antena Căutare

Ploi si temperaturi negative in urmatoarele trei zile

Dupa cateva zile de primavara adevarata, vremea incepe sa se raceasca accentuat si se va mentine asa pana la sfarsitul saptamanii. Meteorologii anunta chiar si temperaturi negative in tara, pentru urmatoarele trei zile.

JOI (17 martie)

In Bucuresti, vremea se va raci accentuat. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari pe parcursul zilei. Temperatura maxima va fi de 11-12 grade, iar cea minima de 4-5 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In tara, vremea se va raci mai accentuat in regiunile extracarpatice. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua in toate zonele. Ploile vor avea si caracter de aversa si se pot semnala descarcari electrice. In nordul Moldovei si la munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp, mai ales in zona montana.

Vantul va prezenta intensificari locale indeosebi in vestul teritoriului si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, mai scazute in jumatatea de nord a Moldovei, dar si mai ridicate in Banat si in Crisana, iar cele minime se vor situa, in general, intre -2 si 8 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

VINERI (18 martie)

In Bucuresti, vremea se va raci usor. Cerul va fi mai mult noros si trecator va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 3-4 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In tara, valorile termice vor continua sa scada usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros. Local va ploua, iar la munte si in nordul Moldovei vor fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate, mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, mai scazute in Moldova, dar si mai ridicate in regiunile intracarpatice. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre -2 si 6 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

SAMBATA (19 martie)

In Bucuresti, cerul va fi noros si vor mai fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 4-5 grade.

In tara, vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -2 si 6 grade. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in regiunile vestice, nordice si centrale si pe arii restranse in restul teritoriului. La munte si in nordul tarii, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat.

Citeste si:

Cod galben de inundatii in vest si sud-vest!

Vezi aici prognoza meteo detaliata pe localitati!

Foto: Intactimages

Verdict: Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor a colaborat cu Securitatea... Vezi cine sunt "hingherii" de masini din Capitala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x